Lezingen van Suzan Kuijsten

je WORDt op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt

Vol energie neemt spreker Suzan Kuijsten haar publiek mee in haar verhaal. Ze benadert het onderwerp op een luchtige en enthousiaste manier en weet door haar jarenlange ervaring haarfijn de vinger op de zere plek te leggen.  

lezingen van Suzan Kuijsten

Gek op stress

Dat we dit in de gaten hebben zijn we allemaal grootverbruiker van stress. Hebben we door dat er stress aanwezig is, dan doen we er alles aan om hier zo snel mogelijk weer van af te zijn. Onterecht! Suzan Kuijsten laat zien dat het niet niet de stress die ons in de problemen brengt maar juist wat anders.

lezingen

lezingen van Suzan Kuijsten

Gek op stress

In deze lezing vol met herkenbare voorbeelden, anekdotes en humoristische filmpje laat Suzan zien waarom het steeds lastig is om te ‘stoppen met hollen’. Wat zijn de do’s en dont’s bij stress en hoe kan je stressklachten voorkomen? Deze lezing zorgt voor een andere kijk op stress.

lezingen

LEZINGEN VAN Suzan Kuijsten

Stresspreventie

Stress speelt een steeds grotere rol binnen het ziekteverzuim (70%). Van managers wordt verwacht dat ze ongezonde stress tijdig signaleren. Maar wat zijn nu die stress-signalen en wat is de rol van de manager daarin? Hoe grijp je effectief in? In een lezing over stresspreventie geeft Suzan tips hoe je hier als management het beste vorm aan kunt geven.

lezingen

LEZINGEN VAN Suzan Kuijsten

HOLLEND VAN JE STRESS AF

Wie last van stress heeft komt er vaak maar lastig vanaf. In plaats van rustiger aan te gaan doen gaan we nog sneller hollen om maar te zorgen van de stress af te komen. Spreker Suzan Kuijsten is auteur van het boek ‘Hollend van je stress af’, het boek gaat over dit thema en is een groot succes.

lezingen

LEZINGEN VAN Suzan Kuijsten

Grip op angst

Wanneer je een burn out hebt is de kans dat je hier ook angst- en paniek klachten bij ontwikkelt aanwezig. Angst- en paniek klachten kunnen behoorlijk in de weg zitten bij het herstel van een burn-out. Suzan kiest voor een aanpak die zorgt dat zowel de burn-out als de angst paniek worden aangepakt.

lezingen

LEZINGEN VAN Suzan Kuijsten

Succesvol samenwerken

Wanneer de samenwerking niet lekker loopt komen hier frustraties en stress bij kijken. Dit gaat niet alleen ten koste van het werkplezier, maar ook van de prestatie. Suzan geeft workshops die de samenwerking zullen verbeteren.

BoekVAN Suzan Kuijsten

Gek op stress, maar niet altijd

In Gek op Stress word je op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. Je ontdekt wat stress is en hoe het je dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je stap voor stap uit je burn-out komt.

Je vindt in dit boek niet alleen verrassende inzichten maar ook een heleboel praktische tips en oplossingen. Maar het meest waardevolle is misschien wel dat je een andere kijk op stress krijgt. Schrik dus niet als je er tijdens het lezen ineens groot fan van wordt.

Suzan Kuijsten

Neem contact op met Suzan Kuijsten

Neem geheel vrijblijvend contact op met stress-expert Suzan Kuijsten. Informeer naar beschikbaarheid en tarieven van haar lezingen en webinars.