Over Suzan Kuijsten

één van Nederlands meest vernieuwende denkers op gebied van stressmanagement

Met haar verfrissende kijk op stress laat ze een ander geluid horen. Suzan is columniste voor diverse media, veelgevraagd keynote speaker in het bedrijfsleven en gastdocent voor hogescholen en Universiteiten.

Over Suzanne Kuijsten

Stress als passie

Suzan schreef de stressbestseller - Hollend voor je stress uit en de succesvolle opvolger: Gek op Stress, maar niet altijd. Suzan creëert spraakmakende events als het STRESSTIVAL, het NK Stress en de ‘Week vóór de stress’. En is regelmatig in de pers te vinden (o.a. het AD, NRC, Editie NL, Het Jeugdjournaal, BNR in Jorgen Raymans Ask Me Anything). In 2019 zat ze in het bestuur van de International Stress Management Association. Momenteel is ze Managing Director bij Charlie Jones Corp. - een organisatie die zich inspant om een andere kijk op stress te introduceren. Stress is haar passie. Ze raakt nooit uitgeleerd of uitverwonderd over de sublieme wijze waarop ons lichaam voor ons werkt.

Boek van Suzan Kuijsten

GEK OP STRESS - MAAR NIET ALTIJD

In Gek op Stress word je op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. Je ontdekt wat stress is en hoe het je dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je stap voor stap uit je burn-out komt. Je vindt in dit boek niet alleen verrassende inzichten maar ook een heleboel praktische tips en oplossingen. Maar het meest waardevolle is misschien wel dat je een andere kijk op stress krijgt. Schrik dus niet als je er tijdens het lezen ineens groot fan van wordt.

Podcast met Suzanne Kuijsten

Een Gezonde Dosis - Beter worden in stress en het managen van energiekapitaal


Suzan Kuijsten

Neem contact op Suzan Kuijsten

Neem geheel vrijblijvend contact op met stress-expert Suzan Kuijsten. Informeer naar beschikbaarheid en tarieven van haar lezingen en webinars.