Webinars van Suzan Kuijsten

De vitaliteit webinars zijn oppeppers voor je brein

We kunnen er niet meer omheen. Met de komst van de corona crisis heeft de werkvloer zich verplaatst naar thuis – en online. Dat heeft grote gevolgen voor het mentaal welzijn van medewerkers. Dat zien we terug in de cijfers. 

Webinars VAN Suzan Kuijsten

Het nieuwe (niet zo) Normaal

Het aantal mensen dat last heeft van stress groeit exponentieel, met als gevolg een verhoogd risico op (langdurig) verzuim. Dat betekent iets voor de koers van organisaties op gebied van stressmanagement, vitaliteit en performance. Werken aan veerkracht is daarom nu urgenter dan ooit. Daarom bieden wij een reeks korte doeltreffende webinars aan. Oppeppers voor je brein.

Webinar

Webinars VAN Suzan Kuijsten

Corona & Stress - Master je mindset

Met de komst van Corona is er een hoop veranderd. En dat betekent hard werken voor je stress-systeem. De mentale impact is groot en bijna bij iedereen merkbaar. In dit webinar word je op inspirerende wijze stresswijs gemaakt. Je leert welke mindset van belang is voor goed stressmanagement en hoe we de prikkeljungle onder controle houden. Maar je ontdekt ook waarom online meetings je zo uitputten en hoe je het - met een aantal slimme focustechnieken - rustiger houdt in je hoofd. Kortom, een webinar vol met interactie en handige tips & tricks waarmee je je brein een hele fijne oppepper geeft.

Webinar

Webinars VAN Suzan Kuijsten

SOCIAL DISTANCING - BLIJF MENTAAL STERK

Dit webinar is een liefdevol pleidooi over de noodzaak van verbinding met andere mensen in ons leven en legt genadeloos bloot wat de impact van de Corona maatregelen zijn op ons mentaal welzijn en ons stress-systeem. Het laat zien wat eenzaamheid doet met je brein en laat je nadenken over de rol van andere mensen in ons leven. Met de wereldberoemde ‘5 steps of well being’ creëer je op eenvoudige wijze meer mentale rust en ervaar je sneller een gevoel van geluk. Een fijn klein webinar voor iedereen die wel eens met een gevoel van alleen zijn te maken heeft.

Webinar

Webinars VAN Suzan Kuijsten

DE ENERGIEKE JIJ 2.0 - NEVER WASTE A GOOD CRISIS

Iedere crisis vertelt je een aantal dingen over jezelf en geeft je de kans om andere keuzes te maken. Keuzes die beter bij je passen. Die je energietank minder hard laten leeglopen en je een gelukkiger gevoel geven. En dat is belangrijk. Want energie is de motor van ons stress-systeem, ons functioneren, ons welzijn maar ook onze prestaties. Toch gaan er kapitalen aan energie verloren door de manier waarop wij met onze energie omgaan. Het is dan ook belangrijk om die energievoorraad zo goed mogelijk op peil te houden. Tijdens dit webinar krijg je niet alleen verrassende inzichten maar leer je ook de FBI techniek: een van de meest effectieve stressmanagementtechnieken die er zijn.

BoekVAN Suzan Kuijsten

Gek op stress, maar niet altijd

In Gek op Stress word je op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. Je ontdekt wat stress is en hoe het je dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je stap voor stap uit je burn-out komt.

Je vindt in dit boek niet alleen verrassende inzichten maar ook een heleboel praktische tips en oplossingen. Maar het meest waardevolle is misschien wel dat je een andere kijk op stress krijgt. Schrik dus niet als je er tijdens het lezen ineens groot fan van wordt.

Suzan Kuijsten

Neem contact op met Suzan Kuijsten

Neem geheel vrijblijvend contact op met stress-expert Suzan Kuijsten. Informeer naar beschikbaarheid en tarieven van haar lezingen en webinars.